Jako, że ostatnio zmieniarka zaczyna coraz bardziej przerywac myslalem nad podlaczeniem do navi mp3.
Pomijam profesjonalne rozwiazania, mam na mysli podlaczenie poprzez gniazdo jack.
Da rade rozwiazac to jakims kablem np. chinch-jack?
w mfd2 podlaczylem sobie mp3 playera to podejrzewam, ze w mfd1 tez pojdzie. ja mialem w navi z tylu opisane zlacza, jak podrzucisz mi fotme z mfd1 zlaczek z tylu z opisem, to powiem Ci co, gdzie podlaczyc.
w mfd2 podlaczylem sobie mp3 playera to podejrzewam, ze w mfd1 tez pojdzie. ja mialem w navi z tylu opisane zlacza, jak podrzucisz mi fotme z mfd1 zlaczek z tylu z opisem, to powiem Ci co, gdzie podlaczyc.
Wiesz co znalazlem taka fote na necie i to chyba MFD 1 mam nadzieje.
Te zlacza to sa typu ISO czy chinch ? Bo w menu Nexusa widze AUX IN Audio lub A/V i sie zastanawiam czy potrzeba jakis adapter czy chinchami mozna sie wpiac ?
Te zlacza to sa typu ISO czy chinch ? Bo w menu Nexusa widze AUX IN Audio lub A/V i sie zastanawiam czy potrzeba jakis adapter czy chinchami mozna sie wpiac ?
Masz tutaj zdjecie MFD2, wiec bez przylacza jakiegos sie nie obejdzie.
w mfd2 podlaczalem pod ta zlaczke po lewej (na szczescie mialem naklejki na mfd2 z pinoutem), zlaczki specjalnej nie kupowalem, gdyz rozstaw pinow pasuje np z pinow tych, co sa na plycie glownej, kupilem takie cos podlutowalem i gra.
w mfd2 podlaczalem pod ta zlaczke po lewej (na szczescie mialem naklejki na mfd2 z pinoutem), zlaczki specjalnej nie kupowalem, gdyz rozstaw pinow pasuje np z pinow tych, co sa na plycie glownej, kupilem takie cos podlutowalem i gra.
OK, thx - ja chyba zdecyduje sie na adapter Dietz 1215.
Odgrzewam mega starego kotleta, ale nic podobnego nie znalazłem, podpiąłem AUX pod wtyczkę w miejscu jak na zdjęciu wyżej, wybieram źródło AUX Audio podpinam czy to mp3 czy HTC Desire z włączonym playerem i niegra, co jest nie tak, czy trzeba to jakoś aktywować, czy może moja MFD2 niema takiej funkcji, czy kabel jest uszkodzony?
[ Dodano: Sob 24 Wrz, 11 18:36 ]
Kupiłem takie złącze.
Komentarz